dimecres, 8 d’abril del 2015

Processions beteteres de Setmana Santa



Avituallament de forquilla i ganivet a la "Ruta de l' Eladio"
Ha estat un no parar !!! Quina Setmana Santa més ben aprofitada... divendres, dissabte i diumenge a tope !!! ... i dilluns no he sortit per que corria el risc de “targeta vermella” directe, de les que “acarrean suspensión” ( ja m’ enteneu els que teniu família ).

No m’ esplaiaré donant gaires detalls de cada sortida, ja que la crònica seria interminable, només destacar que han estat de lo més diverses, des de la sortida de divendres en solitari per fer alguns dels corriols entre Can Massuet i Dosrius, a la sortida “gastronòmica” de diumenge en companyia dels companys Jabalí Bikers de Sant Cebrià, malalts de btt com nosaltres amb qui tenim una molt bona relació, passant per la de dissabte amb els Davids ( Natxo i Jimmy ), la més curta de les tres, però molt intensa.

En solitari per Dosrius
Totes han estat força bé, però a destacar la sortida amb els Jabalís per catar les excel.lències culinaries del Bar Eladio, a Sant Celoni... pollastre i conill rostit, vi a dojo, molt bon ambient... i es clar, amb un bon recorregut tant per anar com per tornar... ha estat rodó !!!


Per altra banda, i a l’ espera de la crònica corresponent d’ en Borja-Alvarín, diumenge l’ Àngel, Quique, Marc i el mateix Borja-Alvarín van anar a fer un tomb fins el salt d’ aigua del Montnegre, on després de les últimes pluges sembla que ha de fer força patxoca.

Bé, aquí van els tracks de les meves sortides:

Divendres: Corriols Can Massuet – Dosrius






Dissabte: Sot de la Bota - Vallgorguina




 

Diumenge: Ruta de l’ Eladio, Vallgorguina – Sant Celoni – Olzinelles




Sortides del 3,4 i 5 d’ abril del 2015
Xavi
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada