dijous, 26 de setembre del 2013

Cebrianenca Mix 2012-2013

Avituallament a Can Palau
Bon diumenge de BTT aquesta setmana, aquest cop amb la totalitat dels habituals, en David, Ramón, Gabriel, David Jimmy, Miguel i jo.

Con que portem unes setmanes anant per la banda del Corredor i el Montalt, aquesta decidim anar per l’ altre banda, cap a Sant Cebrià i el Montnegre, pel que aprofitem per fer un recorregut que ens agrada molt, encara que no el fem gaire sovint, els corriols de la part final de les Cebrianenques del 2011 i 2012.

Hi hem anat pujant per Can Sala de Dalt i el camí de la Creu de Canet, fent algun corriolet abans d’ arribar-hi. Que bons que son aquests corriols !!!... amunt i avall, pedres, xaragalls, rels... de tot una mica... i perillós, aquest estiu no ha plogut gaire, però quan ho ha fet, ho ha fet de valent, pel que el terreny està força perillós en algun punt... BTT pur, ningú ha dit que tenia que ser fàcil !!!

Després de gaudir-ne, arribem a Sant Cebrià per la zona esportiva... i ara que fem ? endurim la sortida amb una bona escalada per les Torrenteres ? continuem fent els corriols de la de l’ any passat ?... diumenge passat van fer la d’ aquest any  i, encara que quasi tot el recorregut passa per indrets coneguts, decidim seguir el tram inicial fins Can Palau, ja que es de pujada i nosaltres sempre l’ havíem fet de baixada... i deu ni do quina pujada !!! si pujar per les Torrenteres es durillo, aquesta no te res a envejar-li.

Fem una aturada a la part alta de Can Palau a avituallar i fer la foto de rigor abans de prendre el camí de tornada pel Turó d’ en Vendrell i Can Pera.

Arribats a la carretera de Fontmontnegre recordem el corriol duríssim que vam fer de pujada a la sortida que vam fer el passat juliol al Turó d’ en Vives i que tant ens va agradar... de baixada ha de ser una passada !!! ... i hi anem... i si, es boníssim de baixar i força tècnic, hi ha molta pedra solta i hem de posar-hi tots els sentits per no tindre un ensurt. Només hem d’ anar en compte de no molestar ja que a la part final no queda més remei que travessar una vinya.

El corriol ens deixa al camí del Torrent de la Casanova que enllaça amb el GR-5 i Sant Iscle, on decidim rematar la sortida pujant pel Molí al camí de la Creu de Canet.

Comencem a anar una mica justos de temps i, ja a dalt, prenem la via directe cap a Arenys de Munt, encara que abans d’ arribar a la Plana d’ en Sala ens desviem per fer l’ últim corriolet del dia que ens du a la part alta del barri de Sant Carles, a Arenys de Munt.

Hem acabat fent uns 34 km i més de 1050 metres de desnivell molt bons,  on tothom ha quedat força content, dons hi ha hagut de tot: força corriols, alguns molt tècnics, camins per rodar, fortes rampes... i com sempre, molt bon humor !!!

Track de la sortida al Wikiloc i Cicloide:

Sortida del 22 de setembre del 2013
BTTAMUNT


Ah !!! aprofito per penjar un parell de fotos de la sortida que vam fer el passat 11 de setembre en Little Buac, Frank del Montnegre i el Gurú de turnu a Can Vives de la Cortada i el Pla de Forcs, on hi ha la Pedra de les Olles... “Me gustan la Ollas... mojadas !!!”






Sortida del 11 de Setembre del 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada