divendres, 18 de gener del 2013

Corriols per Arenys de Munt, Sant Cebrià i Sant Pol

Estampa del Montseny nevat, mentre pujàvem pel rial Bellsolell

Ja no hi havia excusa... s’ ha acabat el Nadal, reis, àpats xixosos... tocava fer-ne una de bona i, encara que no ha estat gaire llarga, personalment he quedat fet caldo... quin trencacames que ens hem marcat !!!

Avui en Ramón, Joan Garcia i jo hem anat a fer els corriols més potents de la passada Cebrianenca afegint-ne d’ altres de collita pròpia, de la nostra zona.

Ja hem començat forts pujant en fred per Can Bellsolell  per anar a la Creu de Canet... que ràpid hem entrat en calor, això que el termòmetre havia baixat respecte a dies anteriors...


Arribant a la Creu hem anat a buscar el camí que baixa al Toros de Sant Cebrià, desviant-nos abans per fer els corriols de la part final de la passada Cebrianenca, amb força xaragalls i pedregós, fins Sant Cebrià, on hem anat a buscar per la via directe els corriols de la part inicial de la mateixa Cebrianenca pujant per Cal Correu, puja-baixa pels corriols cap a l’ hípica de Ca l’ Estanislau ( aquí jo ja anava esbufegant, ensopegant amb totes les arrels que hi havia al nostre pas ), i ascens cap el Turó de Golinons, que l’ hem rodejat per un altre corriol abans de prendre l’ últim de la zona, força tècnic, fins Can Llord.


A partir d’ aquí tenim l’ opció de pujar cap el Coll de l’ Era d’ en Mora i seguir la Cebrianenca ò baixar cap a Sant Cebrià i tornar per la via directe... l’ hora, com es habitual en les nostres sortides, dicta sentencia i decidim anar cap a Sant Cebrià i tornar per la Creu de Canet pujant per Vistamar.

Jo estic bastant trinxat, no he tingut un bon dia i estic fart de pujar; dels més de 1000 metres de desnivell que portem, 750 han estat en els primers 14 km, pel que les meves cames agraeixen el tram rodador entre la Creu de Canet i Arenys de Munt, i encara que ens anem desviant per fer algun corriol més, la major part son plans o de baixada.

Com a guinda del pastís, el corriol sempre distret que ens du a la “presó” primer, fins la part baixa d’ Arenys de Munt, on ens acomiadem d’ en Joan Garcia que s’ en va cap a Arenys de Mar.

En total hem fet uns 30 kilòmetres, amb més de 1100 metres de desnivell acumulat, força corriols en pujada, d’ altres molt tècnics de baixada, rampes... trencacames total !!!

Ah !!!... i encara que sembli impossible, en Ra-amón es humà... vist i no vist s' ha fotut una nata de lo més còmica en un revolt de lo més senzill !!!... per sort, sense consequencies...

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide:




Sortida del 13 de gener del 2013
BTTAMUNT

1 comentari:

  1. QUE US PENSÀVEU, QUE AQUESTA SETMANA NO HI HAURIA CRÒNICA ????
    AH, AAAAHHHHH, AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!

    ResponElimina