diumenge, 15 de març del 2015

4ª Marxa Ports del Maresme

En Gabriel i jo amb els voluntaris de l' institut Baix Montseny de Sant Celoni
Cap de setmana atípic, dons aquest diumenge el protagonisme ha estat per la Marxa Cicloturista Ports del Maresme on, com cada any, en Gabriel i jo anem a donar un cop de mà a l’ organització, primer en l’ entrega de dorsals, on aquest cop també hi ha estat en Pep, i després en un punt de control.

Ens ha tocat anar a Sant Esteve de Palautordera per controlar el pas dels ciclistes pel centre de la vila amb l’ ajut de la policia municipal i d’ un bon grup de joves voluntaris de l’ institut Baix Montseny de Sant Celoni, que a més d’ ajudar en la complicada tasca d’ intentar aturar el pas de cotxes i vianants al pas dels ciclistes, no han defallit ni un instant a l’ hora d’ animar-los.

Camí de Sant Esteve de Palautordera, amb el Montseny ben nevat
Complert l’ objectiu sense cap incident, hem acabat fent un merescut refrigeri i una foto de record, foto on falta en Abad Sane i el seu patinet, dons ha tingut que marxar abans del “pikis-libis”.

Es clar que, con que no podem estar tants dies sense anar en bici, tant en Gabriel, en Pep i jo hem anat el dissabte, cada un a la nostra “bola”, a “matar el cuc”. Jo he anat a fer una corrioladeta per la tarde sense allunyar-me gaire de casa, dons cau una fina pluja que, encara que no es gaire molesta i vaig amb impermeable, poc a poc l’ aigua va calant i la temperatura baixa de manera que mans i peus acaben sense sensibilitat.

He fet uns 19 km i prop del 700 de desnivell pel Torrent de Milans, Corral d’ en Forn, Creu de Rupit, Pedra de la Ferradura, Torrentbó, Remei i Can Jalpi, amb bons corriols, alguns impossibles de fer dalt de la bici, rampes, fang i xipi-xepi...

Track al Wikiloc i Cicloide:





Gurú de Turnu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada