dilluns, 16 de juny del 2014

... per matar el cuc ...

Diumenge no puc sortir amb els companys per compromisos, però ho faig dissabte per la tarda en solitari, una sortida curta per matar el cuc.

Meteorològicament parlant es un dia estrany, calorós i xafogós, assolellat en principi, però a mida que passen les hores, el cel s’ encapota i a partir de mitja tarda comencen a caure ruixats, curts però intensos. Jo m’ ho ensumo i decideixo fer una sortida a prop de casa, lo més variada possible, per si he d’ acabar tornant pitant.

Vaig cap a Can Jalpí per pujar a Can Vives, baixar a la riera de Torrentbó i tornar a pujar ara cap al Castell de l’ Oliver, on prenc el primer corriol de la tarda, amunt fins creuar la carretera de Mata i la Plana de l’ Oliva, on prenc el camí que puja cap els Pins d’ en Pera i el Turó d’ en Bosc on, veient que en qualsevol moment pot caire un aiguat, decideixo baixar a Sant Vicenç de Montalt seguint el track dels corriols tant bons de la part final de la passada Montaltbike... encara que en alguns punts el pas està tallat i acabo improvisant d’ altres alternatius força bons.

Abans d’ arribar a Sant Vicenç cau el primer xàfec de la tarda, encara que al anar pel ben mig del bosc els arbres em fan de paraigües i quasi no m’ afecte. Per sort no dura res i només arribar al poble deixa de ploure.

Decideixo tornar a casa, dons sembla que en qualsevol moment pot tornar a ploure, pel que torno cap el Castell de l’ Oliver passant per Can Milans del Bosc, riera de Torrentbó fins Caldetes i amunt cap el Remei, on prenc el mateix camí de l’ anada però al revés, fins Can Fortuny, Hostal del Sol, far de Can jalpí i riera amunt a Arenys de Munt... just a temps, dons només arribar a casa torna a caure un xàfec dels bons.

He acabat fent uns 21 km i més de 700 de desnivell molt divertits, intensos, plens de corriols amunt i avall, que combinats amb algunes parts més rodadores, també amunt i avall, han fet que sigui una molt bona sortida. He gaudit molt !!!

Track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 14 de juny del 2014
BTTAMUNT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada