dilluns, 31 de març del 2014

Vallgorguina i el Canada Parc

Rodar, rodar, rodar... Si el cap de setmana passat vaig fer la primera sortida amb cara i ulls després de la lesió, aquest he pujat un mica mes el llisto, fins el punt de que he acabant fent una sortida boníssima, molt rodadora i a ritme de diesel, inclús descobrint algun tram nou que ben segur que repetirem amb els companys.

He anat riera Sobirans amunt fins Lourdes, on decideixo pujar a Collsacreu per Can Colomer, xino-xano, sense presses, i anar cap a la Casanova d' en Pibernat. La tarda es fresca i el cel esta encapotat, lo que ajuda a que la pujada, i de fet tota la sortida, sigui força agradable.

De la Casanova baixo a Vallgorguina pel Sot de Can Saleres i prenc el camí de la depuradora fins la pista que puja al dolmen i al Corredor, però abans d' arribar al dolmen em desvio cap el Gual de ca l' Arbocer i faig un tram nou fins els vols de l' urbanització Canada Parc, el Puig Rodo i el mític "revolt Xena", revolt on fa un parell d' anys en Xena va protagonitzar un dels episodis mes besties de bttamunt, quan va xocar frontalment amb un motorista. El motorista va acabar a l' hospital, i en Xena, amb un cop i la bici abonyagada.... va acabar de fer la sortida com si res !!!

A partir d' aquí torno a terreny mes o menys conegut, a buscar la pista que puja al Corredor. Quasi tot es pujada, i encara que no es dura, es constant, i jo encara no estic per gaires floritures.

A aquestes alçades ja començo a notar el cansament i no tinc ganes de pujar fins el Corredor, pel que decideixo, passat el Trull, desviar-me per agafar el corriol de la Serra de les Mules que enllaça amb el camí de la Font de la Figuerassa, molt planer i rodador, fins la Casanova d’ en Pibernat.

Entre la varietat d’ opcions que tinc per tornar a casa, opto per fer-ho per Can Quel i Lourdes, pràcticament tot baixada, Riera Sobirans i Arenys de Munt.

Bé, avui he fet uns 30 km i més de 800 metres de desnivell, he recuperat força sensacions i confiança, i a més he fet un recorregut que encara que ha estat força rodador, també ha estat variat, amb algun corriol fàcil i camí tècnic, però gens complicat.

Ara, a veure com recupero aquesta setmana, i si tot va bé, el proper diumenge m’ atreviré a tornar amb el grup... sempre que no hi hagi corriolada, ni escalades al Turó Gros o la pujada de la mort, ni cap animalada...

Track publicat amb Wikiloc i Cicloide:



Sortida del 29 de març del 2014
Xavi - Bttamunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada