dilluns, 3 de febrer del 2014

CALÇOTADA !!!


Avui el protagonistme no ha estat de la bici, encara que hi ha hagut sortida, si no de la CALÇOTADA amb majúscules que ens hem ventilat a la vinya d’ en Joan.

La sortida, molt tranquil.la, per matar el cuc, avui en Ramón, Gabriel, Joan i jo hem anat a fer un tomb per Can Vives de la Cortada, i la nostra sorpresa ha estat lo canviat que hem trobat l’ indret després de la neteja i haver convertit un espai força boscós amb un altre net i preparat pel conreu, deixant a la vista les runes de la masia i unes estupendes vistes impensables ara fa uns dies... una meravella !!!



Sencillament espectacular !!!
Hem acabant fent uns 22 km i més de 700 de desnivell molt variats després de combinar corriols entre Arenys de Munt i Sant Iscle amb camins i pista fins Can Vives de la Cortada, Collsacreu i tornada a Arenys de Munt. No he penjat el track per que tot el recorregut l' hem fet per indrets sobradament coneguts i que ja he penjat en altres sortides per la zona.

...per cert, cero graus pujant pel GR-5 cap a Can Vives de la Cortada
De la calçotada ? que es pot dir ? dons que ha estat fantàstica, amb quasi la totalitat del grup, amb molt bon ambient com es habitual... personalment no havia provat mai els calçots, la ceba mai m’ ha entusiasmat, però he de reconèixer que, després de provar el primer acompanyat d' una bona salsa, he acabat arrasant !!!

Bé, aquí van algunes de les fotos de l’ esdeveniment... ho hem de repetir més sovint això !!!

Ah !!! properament obertura de secció culinaria amb la publicació de la recepte de la salsa de calçots de la Toñi....




















































2 comentaris:

  1. Primera Bttcalçotada-gastronomica-familiar, agrair a en Joan les dots d'anfitrió els calçots i el pa de pessic a en Gabriel el detall, al Lider el record a la donar del Lider la salsa, la Ruth el pastis i als demés la companyia.
    I el far de riure que m'he fotut cada vegada que el Bruc passava per darrera meu i bevia del cubell de l'aigua neta on ens rentaven, i es que el que no mata engreixa.
    Xena, David i KiKe la propera no podeu faltar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... ara entenc per que el Bruc no parava d' eructar tota la tarda !!!
      jo em pensava que era la butifarra...

      Elimina