dimecres, 16 d’octubre del 2013

3r. Open Muntbikes... no t’ ho pots perdre !!! / Sortida als Rocs de Sant Magí


Si, si, si, ja arriba l’ Open Muntbikes per tercer any, una de les pedalades més populars i que ja teníem ganes de que arribés, aquest cop, com l’ any passat, amb dos recorreguts de 30 i 45 km força divertits i variats, amb pista, corriols pendents tant de pujada com de baixada... tots els ingredients per passar una bona matinal de BTT !!!

No hi faltarà res, avituallaments, obsequis, sortejos... i bon ambient, el que hem de posar tots els que hi participem.

Nosaltres no hi faltarem !!!

A l’ enllaç següent de Muntbikes podeu trobar tota l’ informació de la pedalada i per fer l’ inscripció:


Recorregut curt
Recorregut llarg

TORNEM ALS ROCS DE SANT MAGÍ !!!

Rocs de Sant Magí
I aquest diumenge ? ... dons sortida contrarellotge a prop de casa ja que ha començat la temporada de futbol sala de l’ Isaac i tocava anar a fer de “supporter”, per això l’ hem fet sense allunyar-nos gaire.

Aquest cop hem estat en Gabriel, David Jimmy, Miguel i jo, i hem anat a fer quatre corriols fins els Rocs de Sant Magí, que ja feia temps que no hi anàvem. El recorregut ? un dels clàssic quan anem per aquesta zona, encara que degut a les tempestes de fa uns dies, els corriols estan especialment complicats, fins el punt de que jo em vaig fotre una “nata” quan fèiem un corriol per sobre del Castell de l’ Oliver per on hem passat un grapat de cops sense complicacions. Va ser una caiguda tonta, però d’ aquelles que et pots fer molt de mal... de fet, després de tres dies encara m’ en sento.

Vam anar per Can Jalpí, Remei, Riera de Torrentbó, Castell de l’ Oliver i camins i corriols fins la part alta de Supermaresme, on hem fet una aturada per punxada d’ en David.

Punxada d' en David, solucionat amb un "plis" !!!
A partir d’ aquí corriols avall cap a la riera de Can Cabot d’ Amunt, però els corriols estan impossibles, les tempestes han deixat zones molt i molt perilloses... i jo, amb una “nata” ja n’ he tingut prou, pel que girem cua i baixem pel cami de Can Montalt, a lo fàcil, fins Santa Mònica.

A partir d’ aquí, amunt fins el Coll Pallarès, GR-83 cap a la Creu de Rupit, on casualment trobem un del avituallaments de la Montnegre Race i avall cap a Lourdes i Arenys de Munt, on en Miguel i jo ens acomiadem dels companys, que acaben de completar la matinal fen un tomb per la ruta de les masies d’ Arenys de Munt ( Ca l’ Amar de la Torre, Cal Sala de Dalt i Can Bellsolell de la Torre ).

Bé, en Miguel i jo hem acabat fent uns 26 km i 750 de desnivell per un recorregut molt corrioler fins els Rocs de Sant Magí i més rodador la resta. En Gabriel i en David uns 34 km i 960 de desnivell... ha estat una bona sortida, deixant de banda l’ accident...

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 13 d’ octubre del 2013S

BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada