dijous, 5 de setembre del 2013

Tornem al Ratonero !!!

Això es una bona colla !!!
Un any després hem tornat al Ratonero ( ò Dragon Khan, que es com l’ anomenen per la zona )... i quina llàstima que ens queda una mica lluny dels nostres “dominis”, ja que personalment, es un dels millors corriols que he fet, variadíssim i amb una sèrie d’ encreuaments que dona opcions a l’ improvisació, i llarg, 3 km a tope !!!

Però la sortida d’ aquesta setmana no ha estat sols el Ratonero, ha estat tot, des de l’ escalada a la Creu de Rupit al principi, el tram rodador dels Misteris fins Ca l’ Arenes, el GR-92 i Can Bosc, però sobre tot el tram de Can Bosc a les Planes de Castellbell, força variat combinant parts rodadores amb d’ altres més tècniques i algun corriol, tot per zones ombrívoles i fresques, ideal per aquesta època de l’ any... Can Bordoi per un curtíssim tram d’ asfalt de no més de 500 metres abans d’ agafar el camí que ens deixa a la par alta del Ratonero.

Del Ratonero que més puc dir ? ... dons res, que recomano a tothom que hi vagi, es divertidíssim i no cansa, ja que tot es baixada, molt tècnic en molts punts, i inclús amb zones on la traçada està tan ben marcada que et pots deixar anar i prendre velocitat ( amb compte, es clar ).

El corriol ens deixa a Dosrius, bon lloc per fer una aturada per reposar forces abans de prendre el camí de tornada per la Riera de Can Rimbles fins Canyamars, complicada en algun punt per la gran quantitat de sorra solta que hi ha que dona la sensació d’ anar pedalant per la platja... esgotador, però val la pena, el lloc es fantàstic, com tota la zona que va de Dosrius a Canyamars i el Pou de Glaç, l’ ascens a la Creu de Rupit pel camí del mig, gens complicat i sense pendents fortes, però llargues i sostingudes fins el final, tot envoltats pel bosc atapeït.

En Xavi i en Pep... quina cara de satisfacció, han gaudit de valent !!!
Fantàstics com sempre els passos per la Font de l’ Aigua Roja i el Torrent de Milans abans d’ arribar a Lourdes d’ Arenys de Munt.

Aquesta setmana hem estat una bona colla, en Ramón, Gabriel, David Jimmy, Miguel, Pep, Xavi Asensio, el meu fill Àlex, que ve un parell de cops a l’ any, però sempre aprofitant les sortides “5 estrelles”, i jo... encara que, malauradament, en David Jimmy s’ ha quedat amb les ganes, ja que ens ha tingut que deixar just abans d’ arribar al Ratonero per una averia mecànica sense solució possible, pel que ha tingut que baixar per carretera fins Dosrius i fer una combinació d’ autobús i tren per poder tornar a casa... bé, m’ ha sabut molt de greu per ell... ja tenim l’ excusa per tornar-hi aviat !!!

El recorregut d’ uns 43 km i 1000 metres de desnivell, pràcticament es el mateix que vam fer el passat 27 de maig del 2012, amb alguna variació precisament al Ratonero on, com he comentat al principi, la sèrie d’ encreuaments que hi ha dona moltes possibilitats...gran sortida !!!

Track al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 1 de setembre del 2013
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada