dilluns, 15 d’abril del 2013

Marató betetera a Santa Fe del Montseny

Santa Fe del Montseny... objectiu assolit !!!

Quina gran sortida... única, de les que recordaré sempre... una autèntica marató betetera !!!

Aquest cap de setmana m’ he quedat sol a casa i, es clar, no podia desaprofitar l’ ocasió de fer alguna cosa diferent, una sortida llarga, estar-me tot el dia pedalant, sense estar pendent d’ horaris ni de res, només dedicar-me a dues de les meves passions: anar en bici i fer fotos.

Avui sol, encara que la primera part del recorregut, d’ Arenys de Munt fins Sant Celoni, he pogut gaudir de la companyia d’ en Ramón i en Gabriel, a qui estic molt agraït per que han adaptat la seva sortida a la meva i així hem pogut anar una estona plegats.

Amb el Ramón i en Gabriel, a Sant Celoni
Dons ho he aconseguit, he anat a Sante Fe del Monseny fent un recorregut impressionant, variat, amb escalada llarguíssima a Santa Fe passant per Gualba i Riells per camins molt bons i gens complicats, però acumulant força desnivell, amb un paisatge fantàstic, i a mes, el temps m’ ha acompanyat.

Pantà de Sante Fe
El pantà, magnífic en aquestes dates, ple a vessar. Hi he estat una bona estona, reposant forces ,i després de fer la volta complerta al pantà, enfilo camí cap a Gualba per Coll de Te, castanyer gros dels Roters, urbanització Fogueres de Montsoriu, on hi ha un magnífic mirador al Castell de Montsoriu, i més enllà fins i tot Blanes, el Montnegre, Hostalrich... Tornada enganyosa, ja que esperava trobar camins similars als de pujada i fer tot el recorregut en baixada, però m' he trobat un seguit de baixades força tècniques, corriols, camins axaragallats i pedregosos i alguns trams de pujada amb rampes que a aquestes alçades m' han fet posar el molinet per poder superar-les... un trencacames total !!!

Can Figueres, Gualba
Degut al cansament, a partir de Gualba tornada a Arenys de Munt seguint la pista paral.lela a l' autopista A-7 fins Sant Celoni i carretera C-61 fins Collsacreu... que llarga que se m’ ha fet la pujada !!!

De Collsacreu he pres el camí de Can Colomer per baixar a Lourdes i riera Sobirans fins el poble, molt i molt cansat, però amb la satisfacció haver aconseguit el repte més potent des de que vaig amb bici.

Riells
Tinc claríssim que aquesta l’ hem de fer plegats amb els companys, això si, no tant llarga, sortint des de Gualba.

En total he fet uns 106 km, amb 2400 de desnivell... bestials !!!

I con que aquest cop es tractava també de fer fotos, apart del track, aquí van un bon grapat.




























Track al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 14 d’ abril del 2014
BTTAMUNT

5 comentaris:

  1. Impressionant,........... no cal dir res mes, em quedaria curt,....

    ResponElimina
  2. comparto sensaciones con joan,ha sido una ruta espectacular ,magnifica y de tenir pebrots per acabarla.IMPRESIONANT,IMPRESSIONANT,IMPRESSIONATTTTTTTTTTTTTTTT..!!!!

    ResponElimina
  3. Si, teniu rao, no cal dir res... Espectacular en tots els sentits. Us la recomano, uns amants del paisatge i la fotografia com vosaltres no pot deixar de fer una sortida aixi... Pero recomano sortir de Gualba.
    Salutacions companys !!!

    ResponElimina
  4. Xaviiiiiiiiiiiiiiiii. Compartim pasions company. Per aixo avegades aquestes solitaries van tant be per conbinar-ho tot sense perdre amistats per parar tant a fer fotos.
    M.he mirat les dades. Ruta dura de pebrots tot i q mes de dues hores aturats revelen el seu caracter fotoludic. El tenir el dia per tu es un puntas jajajaja
    jo un cop vaig fer una similar al turo desde casa en solitari i la tinc en molt bon record . Tambe em va sobrar la tornada per collsacreu. Estic amb tu, el millor es anar al gra i sortir de la falda del montseny.A finalsmaig torno a la btt, la liarem un dia, segur.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordiiiiiiiii !!!!
      A veure si es veritat, collons... tanta flaka, tanta flaka... això de fer fotos segur que no ho fas per carretera, i ja saps que la combinació burra-màquina de fotos es lo millor que hi ha !!!
      Vinga, que ara amb el bon temps hem de fer-ne una de bona, que encara tinc l' espineta clavada del dia dels totems.

      Salutacions company !!!

      Elimina