dimecres, 7 de novembre del 2012

Corriolant per la Riera de l’ Illa i Font del Ferro


Avui corriols, rampes... algunes fortíssimes, fang, pedres... punxades, algun “problemilla” mecànic... i hòstia Zona Zapping inclosa !!!... Que més es pot demanar ?

La sortida ja prometia d’ entrada, l’ idea era anar a fer els corriols de la Serra d’ en Benet repetint la que vam fer el passat 3 de juny i, encara que el recorregut ha estat molt semblant, les pluges d’ aquests últims dies han fet que el terreny estigués força més complicat.


Des del punt de trobada en Ramón, Gabriel, David i jo hem anat a Lourdes per la riera Sobirans i amunt cap a la Creu de Rupit i el Corredor... bones rampes d’ entrada per “estobar” les cames. A l’ enllaç amb el GR-92 anem avall, direcció Vallgorguina seguint el GR desviant-nos per fer alguns dels corriols de la zona i fins la Plana de Baix on , a partir d’ aquí, comença la part més divertida del recorregut, els corriols de la riera de l’ Illa primer, força divertits, molt tècnics, amb l’ afegit de l’ aigua i el fang, les rampes imponents al voltant del Turó de la Pera i el corriol de baixada fins la riera de Ca l’ Arenes, on hi ha hagut el “cop de teatre” del dia... m’ he fotut una hòstia imponent al quedar-me clavada la roda del davant entre unes pedres, i ja podeu imaginar-vos l’ imatge... tombarella endavant amb esparramada a sobre de les pedres i la bici per sobre sense poder ni moure’m... ESPECTACULAR !!! ... i increïble, ja que a pesar de lo aparatosa que ha estat... NI UNA RASCADA !!!

Passat l’ ensurt continuem corriolant fins la riera de Ca l’ Arenes, on ens esperen un seguit de rampes per tremolar fins el Gatell de Ca l’ Arenes, on decidim anar cap a la Font del Ferro a fer l’ única aturada per avituallar.

Aturada a la Font del Ferro
Seguim cap a Can Bosc i enllacem amb el GR-92 direcció Corredor fins passat el campament del Solell del Corredor, per sota dels Misteris i els Suros d’ en Burget, on trobem en Josep Navarra que s’ uneix a nosaltres aquest tram final de la sortida.

Can Miloca i el Montseny
Anem per corriols fins el camí de Can Quel i a Lourdes per Can Framis, concentrats amb la baixada, aquest descens te trampa ja que la pista esta contra-peraltada i en qualsevol revolt es pot fer un “recte”... tots concentrats ?... no, tots no... en Ramón, normalment sempre al davant, destrossant-me psicològicament per que m' agrada xerrar una miqueta ( quan no estic asfixiat ), trenca amb la rutina i es queda despenjat, taladrant al Josep Navarra... ves a saber que coi li explicava !!! ... ASSASSÍ !!!

Punxada d' en Ramón !!!
I així fins Lourdes, riera Sobirans i Arenys de Munt, on comença a caure un “xirimiri” que fa que en un moment hi hagi desbandada general.

En total uns 33 km, amb un desnivell acumulat d' uns 1000 metres, però enganyós, ha estat una sortida de les dures, hi ha hagut una combinació de rampes fortíssimes amb corriols força exigents que ha fet que estiguem en tensió gran part del recorregut... l’ hòstia, punt i apart !!!

Enllaç al track publicat al Wikiloc i al Cicloide:


Sortida del 4 de novembre del 2012
BTTAMUNT

4 comentaris:

  1. hola nois,per variar ja esteu fen rutes de la xulas ¿ oi...? impresionant aqueste de corriols,llastime la caiguda.compte, que volem mes croniques i per descontar mes sortides per estar amb vosaltres.salut i pedals..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per sort la caiguda sense consequències. A més, amb lo bo que es el recorregut, oblidat només tornar a pujar a la bici !!!

      Elimina
  2. Xavi, a partir d'ara la teva pelicula de capçalera sera clarament.....ATERRIZA COMO PUEDAS!!!!!


    JJeeee jejejej

    jujuju

    ASSASSINS!!!

    Totalment d'acord ,en Ramon havia menjat llèngua....uns jugantnos el físic per les ràmpes de Can Quel i alhora se'l sentia taladrant a en Navarra.....bé,finalment es bona senyal,moment de exitacio BTTEra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, a partir d' ara em podeu dir Leslie Nilssen !!!

      Elimina