dimarts, 25 de setembre del 2012

El Montnegre per Fuirosos


Coll de Can Benet
Rodar, rodar, rodar... això es el que hem fet aquest diumenge, en consonància amb el que estem fent des de fa unes setmanes... Ratonero fa tres setmanes, Burriac en fa dues, i ara un tomb pel Montnegre, amb algun corriol però la major part del recorregut per pistes, inclús un bon tros per carretera.

Sorpreses avui al punt de trobada ja que a més dels habituals, David, Ramón, Gabriel i jo, després de força temps han tornat en Quique i en Joan Garcia... un plaer poder tornar a rodar plegats !!!

Avui la batuta pel Ramón amb un objectiu clar: pujar al Montnegre per la banda del Vallès Oriental pujant a Collsacreu per Can Colomer, on hem pres la carretera C-61 fins l’ enllaç amb l’ AP-7, a la sortida de Sant Celoni.

Personalment m’ ha anat bé fer aquest tram per asfalt, sense complicacions, ja que després d’ un sopar “xixós” i unes caipirinyes amb els amics fins les tantes, el cos no estava per gaires floritures. De fet, jo no tenia intenció de sortir amb els companys, però... COLLONS !!! a les 7 del matí m’ he despertat amb els ulls oberts com plats i no m’ he pogut estar, fora lleganyes i corrent cap al punt de trobada... LA BICI ES UN VICI !!!

Bé, seguim... a Sant Celoni hem pres la pista seguint el curs del Tordera fins Viabrea, desviat pel GR-83 cap el Montnegre, per la riera de Fuirosos, passant per l’ església de Sant Roc i el pantà de la Brinxa, on hem fet una aturada abans de pujar al coll de Can Benet pel Sot de la Brinxa... UFF,  quines rampes més dures !!!

Aturada al coll de Can Benet i foto de rigor, l’ única del dia... últimament poques fotos !!!

Decidim pujar a Santa María del Montnegre pel corriol que puja directe des del GR-92, abans d’ arribar a la Font de la Brinxa... per cert, no se que regalaven però a Santa Maria ens hem trobat un tràfic de gent i cotxes fora del normal.

Tornada pel Coll d’ en Cona i descens “a tomba oberta“ cap a Can Palau i camins i corriols fins la carretera, entre Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta on, ja una mica justos de temps, decidim tornar a Arenys de Munt per carretera.

En total uns 51 km des d’ Arenys de Munt molt rodadors, on el repte del dia ha estat l’ escalada al Coll de Can Benet pel Sot de la Brinxa, tram que ja coneixíem, però de baixada. Bona sortida per rodar i posar-nos a to.

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide.



Sortida del 23 de setembre del 2012
BTTAMUNT

5 comentaris:

  1. bona ruta nois,aquella pujda de la que parleu de veritat que es un infern.nosaltres nomes la conexem de baixada..je, je, je..!!! el coll de can benetsempre amb el seu encant..!!! ruta molt guapa.salut i força pedals...!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, ha estat bé pujar per la RIera de Fuirosos, per variar. Ha estat força rodadora, però l' escalada la Coll de Can Benet i el corriol cap a Santa Maria del Montnegre ho ha compensat.

      Salut, companys !!!

      Elimina
  2. M'hagués agradat mes fer aquesta sortida sense rodar per la carretera,pero a darrera hora, vaig tenir que adaptar la sortida a la mida del Capitan CAIPIRINYA, tot i que al final del recorregut tots estavem contents, en especial en David que en el descens en va fer un adelantament de "gallina de piel"
    Nois us espero a tots el diumenge, la sortida es fara encara que plogui.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pluja ???
      Quatre gotes no ens han d' aturar !!!
      Monyades, les justes... diumenge no es pot fallar, ASSASSINNNSSS !!!

      Elimina
  3. Bona sortida companys, jo content tot i la meva baixa forma, quince dies sense sortir, ni secretes ni res de res....però bé, content per rodar amb la colla...

    el descens del Montnegre fins a St Iscle brutal, Ramon, l'adelantament de gallina de piel, amb risc..per un moment vaig tenir que apretar el cul de valent... però que seria la vida sense aquest puntet d'inconsciència...que mai prenguem mal i rodem tots plegars per molts anys!!!

    VISCA EL VICI PER LA BICI!!!!!

    ResponElimina