dimecres, 18 de juliol del 2012

Turó Gros per Santa Maria del Montnegre


A Sant Martí del Montnegre

Ja estem ficats de ple a l’ estiu i, pels que tenim la gran sort de poder treballar en aquests temps tant difícils, preàmbul de les vacances. Toca desconectar de les rutines habituals, i una d’ elles es el blog, que no penso deixar-lo de banda però que l’ activitat quedarà reduïda a publicar quatre fotos i els tracks de les sortides d’ aquest estiu, sense grans explicacions, començant amb la sortida d’ aquest diumenge.

Hem pujat a la torre de foc del Turó Gros en David, Ramón, Gabriel, Fèlix, Pep, Albert i jo. En Fèlix i en Pep es la segona sortida que fem plegats, després de la de la setmana passada, i nosaltres contents de que repeteixin, senyal de que els hi agraden els nostres recorreguts. L’ Albert es la primera vegada i  va gaudir força... esperem que també s' animi i torni sovint.

Santa Maria del Montnegre
En total hem fet uns 36 km “durillos” fins la torre de foc, sobre tot els corriols de pujada des del GR-92 a Santa Maria del Montnegre i la torre, i tornada força distreta rodejant el Turó d’ en Vives i baixant a Arenys de Munt per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer.

Torre de foc, al Turó Gros
Aprofito per comentar que el proper 29 de juliol, o sigui ja, fem una sortida de les potents a Santa Fe del Montseny. Estic acabant de polir el recorregut, però l’ idea es sortir ben aviat d’ Arenys de Munt, Vallgorguina, Sant Celoni, potser per Gualba, Riells i Santa Fe, i tornada directe a Sant Celoni per pistes passant pel mirador de les Goitadores. A partir de Sant Celoni, depenent de l’ horari ( hem d’ estar a l’ hora de dinar a casa, amb temps ) decidirem si tornem a Arenys de Munt per camins ò per carretera. El proper dilluns, després de consensuar-ho amb els companys de fang, publicaré els detalls, per qui vulgui vindre.

De tornada, pel camí de la Font de l' Aulet
Moment de crisi, solventat en un "plis"
Track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 15 de juliol del 2012
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. ruta de cracks..!!!! esperemos que todos tengamos trabajo ,los tiempos que corren son malos y muy deprimentes.en cada blog que leo,no falta comentario a este tema.si no fuese por estas pedaladas..!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso espero... al menos cuando vamos en bici nos olvidamos un rato de la situación que nos han metido esta panda de políticos, banqueros y especuladores cabrones !!!

      Elimina