dimarts, 29 de maig del 2012

Ratonero... apostoflant !!!


Pou de Glaç, a Canyamars, de tornada.
Ara fa un mes, quan vaig fer la sortida a la Torre del Moro, vaig acabar fent un dels corriols mes divertits que he fet mai, el “Ratonero”... quina meravella, tres kilòmetres de descens on no hi ha treva, pel ben mig de la jungla... amb xaragalls, rels, pedres, zones fresades pel pas de les bicis que marquen la traçada i et permeten deixar-te anar... com diria en Jordi Robirosa, apostoflant !!!

Llavors vaig dir que hi tornaria aviat... i ho hem fet, aquest cop amb en David diumenge per la tarda. Aquest cop tant ell com jo no hem pogut sortir com es habitual pel matí, on ens consta que en Ramón i en Gabriel han fet una corriolada de les bones.

Per part nostre ha estat una gran sortida, no només pel Ratonero, si no per tot el recorregut, pràcticament el mateix que vaig fer el dia de la Torre del Moro amb la variant que aquest cop no hem arribat a la torre... l’ objectiu era el corriol, i la tornada mes curta, però mes dura.

Hi hem anat per Lourdes, amb escalada a la Creu de Rupit, pista al Corredor desviant-nos a l’ alçada dels Misteris pel camí que ens farà enllaçar amb el GR-92 abans d’ arribar al campament del Solell del Corredor, i no el deixem fins Can Bosc... fins aquí força distret, per tot tipus de camins. A partir d’ aquí fem un tram no menys bo pel ben mig de la jungla fins la part alta de l’ urbanització de Can Massuet-el Far i un corriol fins les Planes de Castellbell.

Curt tram per asfalt batent rècords de velocitat fins la casa modernista de Can Bordoi i pujada al coll, des d’ on podem gaudir d’ unes estupendes vistes del Vallès Oriental, Montseny, la Torre del Moro.

Arribem al Ratonero... comença el llarg descens cap a Dosrius, bestial... no s’ acaba mai, sense descans... gaudim com mai....ara a l’ esquerra, ara a la dreta, esquivant arbres, pedres, trams que semblen una pista de bobsleig... UUUUAAAAAAUUUUUUUUHHHHHHHHHH !!!

El corriol ens porta fins Dosrius on, a diferència del dia de la Torre del Moro, anem cap a Canyamars per la riera de Can Rimbles, el Pou de Glaç i pugem a un bon ritme pel camí del mig fins la Creu de Rupit.

En David, al Pou de Glaç
Son ¼ de 9 de la tarda i no volem que s’ ens faci fosc, anem sense llum, pel que decidim baixar directament a Lourdes per la font de l’ Aigua Roja i el Torrent de Milans, dues dreceres boníssimes força divertides. De Lourdes a Arenys de Munt per la riera Sobirans, on en David segueix cap a Arenys de Mar.

En total hem fet uns 45 km des d’ Arenys de Munt... genials, força divertits... el Ratonero, increïble. Con que només hi hem anat en David i jo, ja tenim excusa per tornar-hi amb tot el personal ben aviat, en plan Titan... JUAS, JUASSS, JUASSSGGHHH !!!

Gran, gran, gran sortida !!!

Per cert, aquest cop ni he portat la màquina de fotos. No estem habituats a fer sortides llargues per la tarda i, con que no portàvem llum, hem anat per feina. Aquest parell son fetes amb el mòbil.

Enllaç al track publicat al Wikilog i al Cicloide:



Sortida del 27 de maig del 2012
BTTAMUNT

5 comentaris:

  1. Xavi, aqueta tarda caurà aquesta ruta, desprès del diumenge a la Cabrerès, pot se una bona idea.
    Ja et comento

    merci

    ResponElimina
  2. Collons, ja està fet. http://www.cicloide.com/rutas.asp?r=9205
    Hem anat per feina. Respecte al corriol, sincerament, la part guapa es la del final, al principi estava una mica trinxat. L'Ivan s'ha menjat un arbre que hi havia mal possat suposo. La segona part es espectacular, realment tota la ruta es molt bona, la pujada a Rupit clàsica, els misteris, arribar a Can Bosc, per cert, quin ensurt al pasar per Can Bosc y girar a dreta que hi han gallines, un cavall i... unos gossos que han fet la baixada amb nosaltres i jo no m'he cagat a sobre de miracle, no veia ni els forats del terre. Desprès la pista i el Ratonero, amb hostia inclosa i la segona part brutal, arribada a Dosrius i no m'ha agradat la part aquesta per la riera plena de sorra i hortigues, com piquen les males putas. Desprès Canyamar, pou de Glaç i tremenda la pujada a ritme que hem fet fins a la creu y baixada. Total ha faltat poc per arribar als 50 des d'Arenys però hem complert amb l'horari i la hem acabat en menys de 3 h i mitja. La mitja que ens ha sortit ha sigut propera a 14.5 que no està mal tal i com teniem les cames derprès del Cabrerés.
    Segueix enlluernant-nos amb més rutes d'aquestes.

    Mil gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. AHAAAAAA !!!!
      Ja l' heu catat, ehhh ???
      Possiblement la segona part del corriol sigui mes espectacular per que es pot anar mes llançat... però que collons, la primera part també es una passada. Una mica trinxat ? es un corriol, si no fos així seria massa fàcil...
      D' ortigues jo també en vaig pillar algunes, però con que estava intentant no quedar-me ensorrat, no em vaig donar compte.
      De totes maneres es un recorregut de lo mes variat, hi ha de tot.

      Això no acaba aqui, ja tinc clitxades un parell de variants.

      Salut company !!!

      Elimina
  3. Que no pari la musica!!!
    Per cert he vist que a can Bosc si continuem per la pista, no tronem els gossos, son 200 m de pista i no agafar el corriol, ja no vindra d'aqui, quan arribem aqui ja s'ensuma a ratolins

    ResponElimina