dimecres, 1 de juny del 2011

Pantans del Crous i de la Brinxa

Pantà del Crous
Aquest diumenge, entre la Cabreres i altres compromisos dels companys de fang, el grup s’ ha quedat en quadro. Al final hem acabat sortint en Ramón Vilà i jo i, ja que en Ramón no va venir l’ últim cop que hi vam anar, hem aprofitat per tornar als pantans del Montnegre, en especial al pantà del Crous, indret on encara no ens havíem aturat mai.

La veritat es que ens ha sorprès, es un lloc fantàstic, amagat i salvatge.

Baixant al pantà, ben a prop de l' Alzina Grossa
Hem seguit un recorregut similar al que vam fer el passat mes d’ abril amb el David i el Xena amb algun canvi. Hem anat per Lourdes, pujat a Collsacreu per Can Mora ( Can Colomer ) i seguit el GR-83 direcció Canigó fins Sant Martí del Montnegre, passant pel Coll Senís, Cal Paraire, Coll de Can Poliva i la Creu d’ en Ginestar.


Seguint pel GR-83, a l’ alçada de l’ Alzina Grossa, hem anat a l’ esquerra per endinsar-nos a la jungla, de manera improvisada, per una sèrie de corriols i pistes, jugant-nos el físic en més d’ un punt, que ens han dut fins el pantà del Crous, ple a vessar d’ aigua.

Està tan amagat que els últims metres els hem fet a peu, inclús deixant les bicis abans d’ arribar-hi.









Pantà del Crous

Complert el primer objectiu, hem anat al pantà de la Brinxa, amb més presses ja que el temps s’ en tirava al damunt... hem fet quatre fotos i pres el camí que puja de la riera de Fuirosos a Sant Martí del Montnegre.

Això es la jungla !!!
Mountain Bike = bicicleta i muntanya !!!
Com ens agrada aquesta part del recorregut !!! Tot pujada, llarga, però gens dura, per fer cames i al mateix temps gaudir del paisatge ( veure la ruta 12 ).

Ja a Sant Martí hem fet el mateix camí de l’ anada però a l’ inversa fins l’ entrada de Collsacreu, a la C-61, on hem pres el camí senyalitzat del Fondo de Can Rossell fins Arenys de Munt... divertidíssim !!! La setmana passada ja vam anar pel fondo per tornar i es fantàstic... molt tècnic i ràpid.

En total hem fet uns 41 km.

Aquí van quatre fotos més de la sortida.

Can Preses

Camì cap el pantà del Crous

Al fons, el  Turó Gros

A partir d' aquí, a peu !!!

Pantà de la Brinxa... tirant pedres, com una criatura !!!
Pantà de la Brinxa, ben ple
Sortida del 29 de maig del 2.011
BTTAMUNT

Mapa de la ruta


7 comentaris:

  1. Companys, això no s' acaba aquí... hi hem de tornar...

    MONTNEGRE = SELVA NEGRE .... IMPRESSIONANT !!!

    ResponElimina
  2. Molt bona sortida. aquest diumenge demanem al deu de la pluja que ens respecti

    ResponElimina
  3. Cooollons nois....de pitet la sortida a la Jungla!
    Bona crònica... quines fotos més bones!

    ARA BÉ, aquesta moda que hi ha a bttamunt de faltar bikers de forma alternativa, una setmana rera l'altre i anar fotent els dents llargs als que no han pogut venir no es pot aguantar quan ets el que li toca pringar com a mi aquesta setmana.....

    EMCAGOENLAPUTADOROS!!!!!

    FINSLAPOLLADECOMPROMISOS!!!!

    ASSASSINS!!!!!

    ResponElimina
  4. NOTA INFORMATIVA:

    Aquest diumenge dia 5 teniem l' idea d' anar a Turó Gros a penjar la bandera del Barça, juntament amb els companys Jabalí Bikers, en Tendo Roig i possiblement algún company més del C.C. Arenys de Munt.
    El tema s' ha torçat a última hora i al final s' ha decidit aplaçar-ho pel proper diumenge dia 12 de juny.
    Sortirem com sempre a les 7:30 d' Arenys de Munt i, si els Jabalís poden vindre, que espero que si, anirem a Sant Iscle per trobar-nos i pujar al Turó Gros.

    ResponElimina
  5. Per altra banda, ens va agradar tant la sortida que vam fer des de Tordera travessant el Montnegre de banda a banda, que la tornarem a repetir aviat, un diumenge que no tinguem compromisos i poguem anar una bona colla.

    ASSASSINNNSSSS !!!

    ResponElimina
  6. Ah !!!

    I els companys de la Cabreres ???
    Com va anar ???
    Una mica de crònica si us plau !!!

    Juan Carlooooossssss, segur que anàves amb el Garmin. Pàssam les dades que les publicarem. Segur que va ser espectacular.

    ASSASSIIIINNNNSSSSSS !!!!!

    ResponElimina
  7. Lo de la crónica està més complicat, les dades ja saps que està xupat:
    aquí tens http://connect.garmin.com/activity/88703986
    Que vols que et comenti, va ser una cursa maca, sobre tot els paisatges, no gaire dura de pujades amb fortes pendents però si llargues amb molta gent i molta pedra solta, baixades maques, no gaires corriols, pistes amples. La organització correcta, els avituallaments a llocs estratègics i ben situats. Lo pitjor va ser la darrera baixada, complicada i amb 65 km a sobre, les forces no acompanyaven, no obstant bttamunt va estar dignament representat.

    ResponElimina