diumenge, 24 d’octubre del 2010

Pedalada popular de l' Eixample


SI ES QUE NO PAREM!!!!!

ACABEM DE SORTIR D’ UNA I JA EN TENIM UN ALTRE!!!!!!

Després de l’ Open Natura del diumenge passat, aquest hi ha hagut a Arenys de Munt la ja tradicional Pedalada Popular que organitza el Club Ciclista Arenys de Munt amb la col.laboració de la Breda de l’ Eixample.

Avui els protagonistes han estat els menuts, que s’ ho han passat força bé, tant amb el recorregut que ha travessat de dalt a baix tot el nucli urbà per anar al parc de Can Jalpí, on hi ha hagut un primer avituallament, com amb la gimcama de després de la no menys tradicional “buti”..... i, com diria el Núñez de Cracòvia : TOT GRATIIISSSS!!!!!!

Un 10 pels companys del Club Ciclista Arenys de Munt.

Aqui van quatre fotos de l’ esdeveniment.

Per cert, el proper dia 14 de Novembre es celebra la cinquena edició de les 3 Hores de Resistència per parelles al parc de Can Jalpí.... lo que dic........ SI ES QUE NO PAREM!!!!!

Pedalada del 24 d’ Octubre del 2010

















Xavi
BTTAMUNT

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Open Natura Arenys de Munt 2010


Ja està, ja ha passat el diumenge i, amb ell, l’ Open Natura per Arenys de Munt.

Ha estat espectacular i, encara que jo no tinc gaire experiència amb aquest esdeveniments, crec que un èxit total, tant de participació ( molt a prop dels 800 ), organització, recorregut i, molt important.... LA “BUTI” ESTAVA DE MUERTE!!!!!!

A més, hem estat de sort amb el temps i ha fet un dia perfecte per anar amb bici.

Respecte al circuit, he fet el llarg, de 29 km, en aproximadament 2h. 50’..... siii, siii, ja séeee, no es un gran temps però per mi, que fa poc mes d’ un any em fumava més d’ un paquet de tabac al dia i no havia pujat mai a una bici crec que està força bé, NOOO???

El recorregut dur, duríssim en alguns trams, cosa que ha fet que al terç final se m’ hagin engarrotat un parell de cops els quàdriceps de tal manera que semblaven els del Schwarzenegger en els seus millors temps, d’ altres molt tècnics, on he tingut l’ únic incident a l’ enganxar-me amb una rel, un tram de quatre km en baixada des de la Creu de Rupit fins arribar quasi a Canyamars on, apart de recuperar forces, l’ entorn es fantàstic, les vistes de part del Maresme, el bosc sobre Can Jalpí......de fet l’ entorn de tot el recorregut ES FANTÀSTIC!!!!

En definitiva ha estat molt bé i espero repetir l’ any que ve.

Felicitacions als companys de Muntbikes i el Club Ciclista d’ Arenys de Munt.

Aquí van un parell de fotos de la sortida i l’ arribada, amb el “trofeu”.






Pedalada del 17 d' Octubre del 2010

Xavi
BTTAMUNT

 Mapa de la pedalada ( llarga )

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Arriba l’ Open Natura a Arenys de Munt

Bé, després de destrossar-me els genolls a la Marxa a peu del passat cap de setmana, toca tornar a agafar la bici per participar a la pedalada de l’ Open Natura del proper dia 17 que es celebra també a Arenys de Munt.

Aquest cap de setmana, aprofitant el pont, he mirat de posar-me una mica a to, cosa que ha costat degut al mal temps que hi ha aquests dies, però bé, ja sabeu que pels que ens agrada aquest “mundillo” això no es cap impediment per sortir amb la bici.

He fet algunes parts del recorregut i la veritat es que es força atractiu i variat : pendents fortes i no tant fortes tant de pujada com de baixada, corriols, vistes fantàstiques d’ una bona part de la costa del Maresme, boscos frondosos......

En definitiva, els companys de Muntbikes que han organitzat la cursa s’ ho han “currat”.

No he fet cap foto del recorregut ja que amb el temps que ha fet la veritat es que he estat mes per posar-me a to que de recrear-me amb el paisatge.

Esperem que el dia de la pedalada el temps acompanyi i la puguem gaudir com mereix un esdeveniment així.

Al blog de Muntbikes hi ha el recorregut.

Xavi
BTTAMUNT

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Marxa Popular d’ Arenys de Munt 2010

Aquest cap de setmana hem “aparcat” la bici per anar a la Marxa popular que es fà a Arenys de Munt cada any el primer diumenge d’ Octubre. Hi ha hagut dos recorreguts, un de curt de 12,5 km i un de llarg de 20,5 km.

Ha estat força distret i pràcticament hem anat sempre per camins i corriols per on també passem amb la bici.

De la “penya” que sortim habitualment els diumenges en bici només érem en Xena i jo, en Xavi, apart dels meus fills Àlex i Isaac, el meu nebot Pau, l’ Itziar, en Jordi i unes dues mil persones més.

Ambient molt festiu amb botifarrada inclosa a l’ arribada ( aquí ja no he fet cap foto per que tenia molta gana i només estava pendent de la “buti” ).

Si seguiu el mapa, el sentit de la marxa es el de les agulles del rellotge.

Ara, el proper objectiu es..... l' OPEN NATURA del proper 17 d' Octubre a Arenys de Munt. A l' enllaç del blog de MUNTBIKES hi ha el mapa del recorregut.

Aquí van quatre fotos d' ahir.

 
























Marxa del 3 d’ Octubre del 2.010
BTTAMUNT

Mapa de la marxa